Pengikut-Pengikut Panglima7


Kalendar Islam

Apr 2, 2013

UMNO bakal Cetuskan Keganasan Jika Kalah PRU13 ???

Bismillahirrahmaanirrohim.UMNO tidak pernah kalah dalam Pilihanraya Umum walaupun sekali.   Apakah ini maksudnya UMNO akan mencetuskan keganasan bila mereka Kalah dalam PRU13 ini ???  Cuba mengugut dan menakutkan rakyat dengan pertumpahan darah.???  Pakatan Rakyat tidak pernah menang dalam menawan Kerajaan Persekutuan setiap kali Pilihanraya.   Tapi tidak berlaku keganasan.  Kita inginkan keamanan.  Inikah parti yang akan kita sokong??? 

Panglima7
Jika Pakatan Rakyat menang...Kita akan pastikan keamanan untuk Rakyat walaupun kemungkinan UMNO dijangka mencetuskan huru hara akibat kekalahan mereka.

2 comments:

Anonymous said...

WAHAI SELURUH RAKYAT MALAYSIA. LIHATLAH PERANGAI PARTI YG ANDA SOKONG SELAMA INI. TIDAK UBAH SEPERTI PERANGAI SYAITAN. MENGUGUT RAKYAT YG MENYOKONG MEREKA SELAMA INI.

AYUH BANGUN SELURUH RAKYAT MALAYSIA. TIADA APA LAGI YG BOLEH KITA HARAPKAN LAGI DRP PARTI REPUT INI.

UMNO PARTI PENJARA said...


Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

Adik2 semua jgn bersangka buruk kpd kawan2 yg berada di kem Barisan Nasional.... Mereka mungkin terpaksa menurut desakan mak ayah atau sapa2... Tapi takpa.. Jangan risau, mereka tetap akan undi Pakatan Rakyat ( Pesan awal2 kat mereka. Kita tiada pilihan )... Undi adalah rahsia.. Kita tentukan..


Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di laman2 di bawah....
http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18
http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics
http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=6

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara