Pengikut-Pengikut Panglima7


Kalendar Islam

Sep 27, 2010

Takziah Kepada Keluarga Allahyarham Adun Galas, Kelantan

Salam,


Hamba Panglima7 beserta seluruh blogger-blogger Pakatan Rakyat mengucapkan Takziah kepada Keluarga Allahyarham Adun Galas, Che Sulaiman yang telah kembali ke rahmahtullah kira-kira jam 4.30 petang.  Al-Fatihah.

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas ruhnya dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh.  aaminn.  Dan semoga Keluarga Allahyarham bersabar dengan ujian Allah ini.

Panglima7.
Celiklah mata SPR setelah Adun Galas menutup matanya.

2 comments:

otaklunyai said...

Khabarnya lebih 3000 orang menyempurkakan Solat Jenazah untuk beliau..
SUBHANALLAH... Didunia lagi Allah telah menunjukkan tanda-tanda kemuliaan dan kesejahteraan yang akan dikurniakan kepada allahyarham.. semoga Allah mencucuri RahmatNya keatas beliau... inilah keberkatan dan kemuliaan yang di berikan oleh Allah kepada mereka yang IKHLAS berjuang bersama-sama Jemaah yang betul, untuk mendaulatkan Hukum Allah di dalam sistem kehidupan keseluruhannya. Marilah kita mengambil iktibar dari kemuliaan dan darjat yang telah dikurniakan oleh Allah kepada beliau dan marilah kita bermuhasabah, apakah telah cukup usaha dan sokongan kita untuk bersama-sama menyokong Jemaah yang jelas berjuang berlandaskan Syariat Islam. Atau kita hanya sekadar selesa berada ditakuk lama yang mana telah jelas pilihan kita selama 53 tahun ini adalah pilihan yang sesat. Bukti dan hujah kebenaran berada didepan mata. Apakah kita masih teguh mempertahankan kesesatan itu. Tepuk dada tanya Iman. Hanya Allah Yang Maha Kuasa untuk memberi petunjuk dan hidayahNya kepada mereka yang di pilih. Berdoalah semoga kita tidak termasuk kedalam golongan mereka yang tidak diberi oleh Allah Hidyah dan Taufik untuk berubah kepada sesuatu yang telah terbukti kebenarannya. Dalam ertikata lain tidak mendapat Petunjuk Allah gara-gara kejahilan dan kedegilan kita sendiri. Wallahualam. TAKBIR!!!

AL-FATEHAH...

Panglima7 said...

Subhanallah.!!! Maha Suci Allah. Inilah petunjuk kepada mereka yang mahu memikirkannya.

Semoga Allah menempatkan Rohnya dikalangan mereka yang soleh. aaminn.

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara