Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Mar 12, 2012

Apsal Blog Aku jadi Macam Ini

Assalamualaikum Wbr.


Apa dah jadi dengan blog aku ini.....segala yang ada di kiri dan kanan semuanya dah hilang.   Apa puncanya tidaklah aku ketahui.  Bila check design....semuanya ada.  Bila view....di kiri dan kanan semuanya takde.

Ermmm......entahlah labu.
Masih dalam postmortem.

Panglima7

6 comments:

mountdweller said...

Tunggu jer. Dia akan baik dengan sendirinya.

dollah yankee said...

aku punya blog password pun sudah kena hack,tetapi masih bernasib baik boleh di recover sebab secret question

dollah yankee said...

aku punya blog password pun sudah kena hack.tapi nasib baik boleh recover dengan secret question

ROJAK said...

aik..nampak ada je kiri kanan blog ni

Panglima7 said...

Alhamdulillah. Terima kasih semua. Nampaknya dah macam sediakala. Betul kata Mountdweller. Dia baik dengan sendirinya.

Aku Dan Teksi said...

Ok dah Bro,takde ganguan,google sedang update, banyak blog mengalami ganguan sementara ni.

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara