Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Mar 11, 2012

Negara Umum Cuti - Memperingati Penternak Lembu

Assalamualaikum Wbr.


Bilamana pembesar negara yang suka lembu dan suka kondo nak resign.

Inilah perangai Pemimpin UMNO BN...bilamana bentara-bentaranya terlibat dengan penyelewengan dan skandal, nak letak jawatan punnnnnnnn.............nak buat tarikh dan disambut secara besar-besaran. Nak sambut secara grand mesti ada makan-makan nyer.  Macam takde rasa nyesal atau bersalah di hati mereka yang menyamun dan merompak duit rakyat yang bekerja keras siang dan malam. Sepatutnya tugas menternak lembu....berilah kepada para penternak lembu.  Ini pembesar negara UMNO pun nak jadi penternak lembu, nak buat part time jugak....kan susah hidup penternak-penternak lembu yang fulltime ini nak cari makan.

Dari pemimpin atasan....hingga lah pemimpin bawahan perangai semua sama ajer.  Penyamun laa katakan.  Memang benarlah......kata alim ulamak...mengundi UMNO berdosa...kerana redha dengan perbuatan mereka yang khianat dan tidak amanah menjadi pemimpin.


Panglima7.
Cuti Umum untuk bentara menteri takde ker?
Kan ker...UMNO nie makin merapu dan mengarut.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara