Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Jan 26, 2011

Tak Perlu Selak Kain Nak Redah Banjir Wanita & Puteri UMNO. Contohi Cikgu Mala

Assalamualaikum Wbr...

Ini yang disukai oleh Unspinner-Blogger UMNO Bila Wanita UMNO Selak Kain Redah Banjir.

Adik-adikku...jgn ikut UMNO nanti menyesal dunia akhirat.

Sedang Wanita dan Puteri UMNO sibuk nak menyelak kain tinggi-tinggi konon nak mengharungi banjir dan nak tunjuk siapa yg lagi putih dan seksi......Cikgu Mala dah berada dalam air dah.

Cikgu Mala tetap turun meredah banjir.  Tipulah kalau kata Cikgu Mala Tak Turun Masa Banjir.

Pakailah seluar panjang dalam kain....mcm Cikgu Mala.!!!  Takkan Cikgu Mala tak selak kain pun jadi isu oleh blogger-blogger UMNO dan TV tiga suku juga Utusan Meloya. Dah ketandusan isu ker....??? 
Puteri dan Wanita UMNO pula selak kain untuk apa...untuk tunjuk peha putih ker..atau nak tunjuk kat org lelaki.  

Panglima7

10 comments:

Melur Jelita said...

Hmmm...biasa la masa ni la nak memancing dan dipancing..

Anonymous said...

gebu nya betis dan paha puteri UMNO...i likeeeeeeeeeeeeee.......

Amy Syaquena said...

Betul la kenapa perlu nak selak kain tue sehingga menampakkan tempat tidak sepatutnya di nampakkan..

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Panglima7, pe kabor? Weehhh cam tengok calon Ratu Banjir Malaysia, sib baik deme tak pakai bikini! Boleh jer Cikgu Mala harung ayor, tak yah selak-selak!

Panglima7 said...

As Salam melur.....masa ni laa pompuan UMNO nak tunjuk peha kat org jantan...agar mengundi UMNO heeeeee Seksual Harassment.

Panglima7 said...

Amy.....benda yg tak perlu diselak..nak gak depa selak. Benda untuk suami dah bg tunjuk kat org.

Panglima7 said...

Waalaikumsalam Wbr...Moh kembara.
Betul tuu...Cikgu Mala ok ajer...yang satu lagi tuu bagai nak....hehehe

Anonymous said...

Selalunya ada dua cara sahaja yang boleh buat perempuan tak bermaruah buat 'tiger show'. Satu air banjir.

Satu lagi cara adalah jika tempat anda ada ladang rumput temucut. Jadi jika ada pilihanraya, taburlah banyak-banyak benih temucut di tempat anda, dan jangan lupa halang usaha pihak yang cuba memesin rumput.

Aku beritahu je sebagai jenaka, jangan amalkan... di akhirat aku tak mau tanggung.

Henry Zackery said...

ini nk tolong banjir ke nk tayang betis ?? tahniah atas keberaniah panglima :) panglima memang terbaek. siap pose smart2 nk tnjuk beti.. apa nk jadi Blog Bebas

Anonymous said...

itu lah ciri-ciri org tak bermaruah..
Sy berminat untuk share link di bawah nie...

Bekas ketua puteri umno bayan baru..

http://hangtuah422.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara