Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Jun 1, 2010

Malaysia Wajib Tuntut Bela Di atas Serangan Tentera Israel.

Kapal yang di Serang Tentera Israel

Tentera Israel Laknatullah.
Salam,

Tindakan Tentera Israel menyerang Pasukan Konvoi Kemanusiaan ke atas Kapal Flotila dan Mavi Marmara yang membawa aktivis Pro Palestin dari Malaysia di perairan Gaza sangatlah terkutuk dan biadap.


Bangsa apakah ini yang sanggup menyerang misi kemanusiaan yang berada di kawasan yang ditegah dari serangan tentera.

Tentera Israel bukan sahaja menyerang tetapi merampas dan menembak krew-krew di antaranya dari Malaysia dengan peluru hidup. Hingga kini nasib mereka masih tidak diketahui samada hidup ataupun mati.

Israel mendakwa Kapal bantuan yang sarat dengan Muatan dan bekalan makanan serta perubatan seberat 10,000 tan ini menembak mereka dahulu. Satu alasan yang sungguh tidak masuk akal dan sengaja dibuat-buat, kerana krew kapal sendiri tiada senjata untuk melindungi diri mereka sendiri. Mereka datang hanya untuk menyampaikan bantuan kemanusian.

Inilah bangsa yang terlaknat di dunia.

Kerajaan pimpinan Najib WAJIB bangun (Jangan duduk diam ajer) bagi menuntu pembelaan ke atas pembunuhan krew-krew kapal yang di antaranya dari Malaysia yang angka kesyahidan mencecah 20 orang dan lebih 60 lagi cedera di tahan di Haifa. (Dari sumber-sumber berita)

Kumpulkan semua negara-negara Islam dan hantarkan satu batalion angkatan tentera yang gagah berani oleh setiap negara islam dan tempatkan di timur tengah bagi memberi tekanan kepada Israel agar menghentikan kepongan di Semenanjung Gaza. Jikalau berdegil.......Negara-negara Islam akan melancarkan Perang Fi Sabilillah dengan bangsa terlaknat ini. Perkara ini penting dilakukan demi maruah umat Islam seluruh dunia. Jangan Bacul.

Beri juga tekanan kepada Negara Mesir.....negara munafik ini yang menyekat sempadan masuk rakyat palestin ke Mesir.

Takbirrrr

Panglima7

3 comments:

checkmate said...

langkah pertama kita halau apco

Pacifist said...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

Panglima7 said...

Pembentukan Khilafiah amat perlu bagi menjaga negara-negara umat Islam dari dibantai oleh Yahudi dan kafirun. Saya setuju dengan Pacifist dan checkmate.

Mereka yakni kafirun bersekutu bagi menyerang negara umat Islam manakala kita pula.....tiada pakatan bagi mempertahankan maruah dan saudara Islam kita. Pembentukan Khilafiah sangat penting bagi mengembalikan kegemilangan Islam di mukabumi ini.

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara