Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Mar 26, 2011

Pemimpin Rogol Jadikan Pemimpin, UMNO..Ko Tunggulah...Rakyat Bangkit.

Assalamualaikum Wbr.

Dengar Apa DS Anwar Katakan..


Ceramah DS Anwar Di Taman melawati Diganggu Polis & FRU


Mediamasa TV dan Radio serta Suratkhabar juga Blogger UMNO siang malam menyerang dan Menfitnah DS Anwar Ibrahim. Tetapi bila DS Anwar mahu memberi penerangan bagi menjawab dan membela diri.....disekat dan dihalang oleh UMNO. Apa ini...!!!!


Sambungan berlaku kekecohan.

Panglima7
Panglima dah mula ber singsing lengan nie... dan memakai tanjak. Tunggu.





6 comments:

Amy Syaquena said...

Umno menuding jari ke PKR.. Umno menuding jari ke pas..macam dorang perfect sangat je padahal dorang la banyak melakukan dosa..

mommylavender said...

salam panglima~permainan urup yang berani dari panglima...mommy ni pommpuan kalu nak merejam kena guna bahasa kias..tersirat balik tersurat.~hee

Panglima7 said...

Assalam Amy, untuk mereka Survive pd next general election...mereka sanggup lakukan apa sahaja, mcm kata Piem kita baru baru nie...."kita akan lakukan apa sahaja untuk kemenangan."
Buatlah secara gentlemen...jgn berkubang dgn dosa dan noda.

Panglima7 said...

Mommy...urup tu aper...hehehe
Sifat org lelaki..memang suka straight forward mommy. dan...memang begitu laa bahasa bunga org pompuan. ;)

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Panglima7, siap ko...Panglima dah bersiap tanjak dan sinsing lengan! Lawan Panglima jangan tak lawan!

pakwe said...

assalamualaikum warahmatullah tuan panglima 7..

saya akan bloglistkan blog tuan..

internet kampus ni slow sikit..

susah nk edit design blogspot..

ehehehe

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara