Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Apr 3, 2011

Video Seks Anwar : Tulen Memanglah Tulen...Tapi Orangnya???

Assalamualaikum....

Tulenkah Anwar di dalam Video itu....


Saksikan Video ini.

Tak kiralah Video tu tulen ker idak....tapi pelakonnya adakah betul DS Anwar atau pelakon yg disolek seperti Anwar...hahaha. Memanglah Video tu tulen...Yang perlu disiasat..Pelaku tersebut....bukannya Video. Ngok betullah penguasa di Malaysia ini. Lain yang disuruh...lain yg ko buat.

Panglima7.



6 comments:

Anonymous said...

masing2 mempertahankan vedio ini,,,,,,yg paling senang tubuh suruhanjaya aja,,,macam kes2 dulu habis cerita,,

Anonymous said...

Gila ko Sekarang nk umum pelakon tuh bukan Anuar..Klu org Sarawak tau tu bkn Anuar,alamat check mate la BN kt sana..hehehe!!!!

p@kcikLie / mamadiana said...

haha dh nonton smlm...dlm fb dh diwar2kan...terklik bkn sengaja.

@mamadiana

p/s : link blog anda ada dlm list blog saya...selamat berblog.

si para para said...

cerita berbeza. jalan ceritanya lebih kurang je..cuma pelakon je lain..
apa daa.. hitam putih pulak tu..

Anonymous said...

Nape UMNO sibuk nak suruh tubuh Suruhanjaya dah tu nak masukkan TGNA, DSWA,&ramai lagi jadi penal walhal dah sah pelakunye bukanDSAI....dia orang saja nak suruh penal orang PR ni nonton video lucah.....dia orang ni dah tak ade iman gamaknye......

Anonymous said...

Kenapa perlu isu ini ditimbul kan. sampai ISU sex ditimbulkan di kaca TV. Boleh kata ini isu yang tidak bermoral. Apa tdak nya. Yang menonton berita bukan saja orang tua dan belia. tetapi anak-anak kita tuan-tuan. kalau kita sendiri yang sudah dewasa tidak malu dengan perkara ini apa lagi anak2 kita yang tidak tahu apa2. kalau nak menang politik sekali pun cuba guna kaedah lain.

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara