Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

May 11, 2011

Ini Dia... Gambar Misteri Di Gua Sanding.

Assalamualaikum Wbr,
Alhamdulillah, pemergian Panglima Ke Gua Angin dan Gua Sanding pada 1hb Mei 2011 bersama sahabat yang lain berjalan lancar. Untuk sampai ke Gua Sanding...perlu meredah hutan sepanjang 400 meter dari jalan utama.  Gua yang dikelilingi hutan ini sangat menyeramkan jika anda berseorangan. Apabila pulang ke tempat penginapan, masing-masing terkejut melihat imej sebuah gambar yang di dalamnya terdapat gambar orang yang tidak diundang. Sedangkan semasa mengambil gambar tersebut...imej tersebut tiada. Sila lihat gambar di bawah ini.Tidaklah diketahui siapa lelaki misteri ini.......kebarangkalian bahawa lelaki ini adalah makhluk halus adalah sangat tinggi.  Boleh jadi penunggu di kaki gua ini......kalau dilihat gambar ini...kelihatan dia sedang bertahiyat dalam solat.  Solat apa yer..pagi-pagi begini.....ya, tentunya Solat Dhuha....ketika gambar ini diambil.....jam menunjukkan pukul 11.30 pagi.


Apa pun ....inilah bukti kekuasaan Allah SWT.  Di dalam alam nyata...ada alam ghaib.
Panglima akan siarkan banyak lagi gambar-gambar yang di ambil di sana.  Gambar2 ini hanya diluar gua shj. Belum lagi gambar di dalam gua yang sebesar Stadium.  Tak boleh letak banyak-banyak.  nanti server jadi slow.

Jumpa lagi.
Wassalam.

2 comments:

AZREL said...

As Salam Tuan panglima..patik ingin bertanya, ada banyak lagi kisah2 menarik sewaktu tuan panglima meneroka gua-gua di jerantut tempoh hari?? Jikalau ada, patik hendak sangat tuan panglima berkongsi di blog ini.. :)

AZREL said...

As Salam Tuan panglima..patik ingin bertanya, ada banyak lagi kisah2 menarik sewaktu tuan panglima meneroka gua-gua di jerantut tempoh hari?? Jikalau ada, patik hendak sangat tuan panglima berkongsi di blog ini.. :) Sepekara lagi..boleh kah patik ikut sekali jika ada trip2 seperti ini di adakan? Patik sangat mnat dgn alam sekitar yg penuh misteri ni..

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara