Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Aug 18, 2010

Macam-Macam Hal Si Roslin Hashim Ni...!!!

Salam,


Perkahwinan Pertama Rozlin Yang berakhir selama 12 hari.

Perkahwinan kedua turut hancur tak sampai sebulan dan kali ini Roslin Kantoi !!!

Setelah perkahwinan pertama Si Roslin Hashim, yang juga merupakan Pemain Badminton negara ini gagal hingga menggegarkan negara lantaran perkahwinan pertama yang hanya mampu bertahan beberapa hari sahaja dahulu, kini perkahwinan kedua pemain ini juga berhadapan dengan masalah yang sama.  Gagal dipertahankan tidak sampai sebulan dari tarikh berlangsungnya perkahwinan.  Ishh..ishh ishh...!!!

Untuk cerita lanjut klik di sini

Dah kahwin buat lah cara kahwin....yang dok berdua-duan dengan isteri orang buat apa?  Dengar-dengarnya....perkara ini berlaku sejak dari perkahwinan pertama lagi.  Ako malas nak citer panjang.  Biarlah mahkamah yang uruskan.  Kalau akulah suami pada perempuan yang berduaan dengan si roslin tuuu....tahulah ako nak buat apa.  Ada dua option kat sini.. ..ermmmm

Malang sungguh perempuan yang berkahwin dengan lelaki ini.  Baru sahaja beberapa hari kahwin...dah jadi seperti ini. Belum sempat nak bina dan kecap rumahtangga....bahana yang datang.

Siapakah yang menjadi dalang dalam mencelakakan rumahtangga orang di sini.....???  Lu pikir laa sendiri.

Panglima7
Hatiku hancur mengenang dikau....berkeping-keping jadinya..
Bagi ako aje laa yang kahwin lagi...ha ha ha...

4 comments:

al-brangi said...

salam Pang5 7,

ada berani kaaaa?????

ana kawin tiiigaaa, kata p.ramlee

Panglima7 said...

Salam Sahabatku Al-Brangi. Lama sungguh kita tak bertemu.

Pasal kahwin lagi nie....hehehe :)))

Shhyyy !!! Diam-diam "the wall got ears." hehehe

keindahan ugama said...

Salam Panglima 7
Apa nak buat "smash da tak Power Lagi" susah nak masuk gelangang lawan . Lawan dengan yg muda pun kalah (12 hari smash pun out) ,pulak tu nak lawan dengan yg tua sikit pun boleh kalah ( 30 hari pun out juga) So nak sedapkan cerita buat buat lah ada orang yg ke tiga, supaya orang ramai boleh lupa cerita pasal SMASHnya da tak ummmmmP! Lagi

Panglima7 said...

Salam Keindahan Agama,

tajam sungguh pemikiran tuanhamba, kemungkinannya memang ada bilamana smash dia dah tak sekencang dulu. Dengan lawannya yg muda....12 hari pun cair...takleh masuk langsung. Dengan lawan yang lebih tua pun...sampai 28 hari pun tersungkur. ermmm.....alih-alih....cari ubat Raja segala Raja laaa....ha ha ha ha....

Hamba setuju dgn keindahan agama...good intro dan info....

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara