Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Sep 3, 2010

Khir Toyo Dah Terkeneneng....hahaha...

Salam


Khir Toyo dah berdarah hidung hasil pukulan cedok Khalid Ibrahim...Kiasan kata

Hasil tumbukkan cedok oleh Khalid Ibrahim baru-baru ini...Mantan Menteri Besar Selangor, Datuk Khir Toyo dah mula terkeneneng...hehehe.    Selepas ini berbayanglah karier Khir Toyo.

Mana tak lingkup negara dan negeri Selangor kalau tiap-tiap tahun...PKNS di bawah pentadbirannya memberi hadiah sebanyak RM135,000 kepada Khir Toyo dan Menteri-Menteri Besar Selangor yang terdahulu.  Dalam diam-diam, dan dalam keadaan rakyat hidup susah....Makhluk ini berjoli sakan dengan duit yang mencecah ratusan ribu ringgit.  Mak ooiii...!!!  Banyak tuu...weii..!!!  bukan PKNS yang buat atau cop duit tau.  Itu duit semuanya hasil drp rakyat.   Suruh rakyat berjimat cermat tetapi mamat ni dapat duit under ground kerana dia seorang menteri besar.  aduhai....UMNO.!!!  Memang wajiblah UMNO & BN ditumbangkan di Selangor dan diseluruh negara.. 

Berapa tahun dah Khir Toyo memerintah Selangor....Kau kali kan lah dengan RM135,000.  Mau dekat satu juta Khir Toyo dah kutip.  Baru hari ini rakyat tahu cerita sebenarnya...itu pun selepas Umno tumbang.  kalau tak tumbang..sampai hari ini rakyat tidak tahu cerita sebenar.

Untuk cerita selanjutnya...Sila klik di sini  dan di sini

Panglima7
Rakyat Selangor dahulu ...semasa era UMNO & BN seperti membela harimau....
hari-hari kena bagi makan daging...hari-hari bagi harimau makan daging......
yang kurus kering rakyat......last-last bila rakyat dah takde daging nak beri.....
rakyat yang kena baham dengan harimau.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara