Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Sep 14, 2010

Syaitan Ini Juga Didakwa Turut Menyembelih Datuk Sosila Dan Rakan-Rakannya.

Salam,

Suspek-Suspek yang didakwa.

Suspek-Suspek yang didakwa.



Suspek-yang digelar datuk mengikut sumber media


Penjenayah yang berpangkat datuk ini..(Camner boleh dapat datuk pun ako tak tahu)  Sekarang nie...Pangkat datuk bukan mencerminkan orang itu orang yang baik-baik lagi.....Pangkat datuk tetapi bertopengkan Syaitan.  Next time kerajaan dan Sultan kena kaji semula sebelum menganugerahkan pangkat datuk kepada org-org tertentu.  Jangan sampai suatu hari nanti.....pangkat datuk ini akan diludahi org ramai.

Datuk Sosilawati juga dipercayai disembelih sebelum mayatnya dibakar menjadi abu dengan menggunakan najis lembu dan petrol.  Zalim nyer dan sangaaaattttt tidak berperikemanusiaan.  Ini bukan manusia lagi dah...tetapi Iblis laknatullah.
Macammaner mereka mengerjakan mangsa dengan menyembelih mereka beramai-ramai..  Dahsyat betul peristiwa pada malam itu....lolongan dan jeritan...Allah sahaja yang mengetahui...

Untuk berita lanjut...sila klik di sini
Panglima7
Jangan last minit...mereka semua dilepaskan atas dasar....sakit mental...atau tak sedar diri sebab minum arak berlebihan ketika menyembelih mangsa....Mahu reformasi keadilan di Malaysia bakal berlaku sekali lagi nanti.  Betulll...tengok laa nanti.

5 comments:

Nana said...

kejam gile....

Shalehudin said...

Salam perjuangan... blog tuan telah pun dilinkkan ke blog hamba... :)

Panglima7 said...

memang giler pariah ni.

Panglima7 said...

Salam Tuan Shalehudin.

Terimakasih. Semoga dirahmati Allah hendaknya.

Anonymous said...

pcjwifrnw http://crush-the-castle.com Crush The Castle

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara