Pengikut-Pengikut Panglima7

Kalendar Islam

Mar 31, 2010

Wajah Tok Guru Sedang Bersarapan

Salam semua,

Apa agaknya yang terlintas di fikiran anda melihatkan Tok Guru kesayangan kita semua bersarapan sempoi ajer di kedai makan paling terkebawah di dalam senarai rangking kedai makan dan restoran/hotel hebat di dunia.
Beliau makan siap guna tangan lagi. Kalau orang besar-besar lain mungkin sudah guna sudu atau garfu.

Beliau bukannya tidak mampu makan di tempat high class seperti di restoran ternama dan juga hotel-hotel mewah seperti kelaziman yang dibuat oleh pemimpin pemimpin UMNO yang lain.

Beliau adalah Menteri Besar dan merupakan orang No.1 di Kelantan.

Apakah mungkin ciri-ciri ini ada di kalangan Pemimpin UMNO & BN???  Yang MENTEKEDARAH duit rakyat habis-habisan hinggalah PERKOSA ditubuhkan.

Inilah kezuhudan Tok Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat.

Written By Panglima7

6 comments:

al-brangi said...

salam Pang5 Tujuh,

sekali PERKOSA selama2nya PERKOSA, itulah sifatnya.

Panglima7 said...

Salam Al-brangi.

Sekali UMNO dah termasuk dalam kerja PERKOSA maka asyik nak memPERKOSA duit rakyat ajer.

jebat_berani said...

Salam kekandaku Panglima 7

Apakah puak-puak Um-no/Be-end tidak tersentuh melihat kesederhanaan Tok Guru Nik Aziz???Apakah ada pimpinan Um-no seperti Tok Guru Nik Aziz??

Sedihnya hamba belum jumpa seorang pun lagi pimpinan Um-no/Be-end seumpama Tok Guru Nik Aziz....

Captain said...

salam,

Kita nak menteri yang ada macam TGNA sebagai pemimpin kita. Bukan yang menipu, memperkosa duit dan masa depan rakyat.

Panglima7 said...

Waalaikumsalam Wbr. Dato panglima Jebat dan Captain.

Memang kita tak akan jumpa pemimpin dalam UMNO yang seperti TG Nik Abdul Aziz yang berada dalam Pas.
Kerana apa...??? Kerana UMNO mengejar kekayaan duniawi manakala Pas mengejar Keredhaan Allah SWT.

ramizu said...

kalaulah mb umno ada makan digerai macam ni,,,ia termasuk benda ajaib yg ke 8 telah berlaku

Related Posts with Thumbnails

Jom Chatting dan Borak Secara Online

http://www.meebo.com/rooms

Pengikut Panglima7 Luar Negara